четвер, 29 жовтня 2009 09:46

Мороз: Партія регіонів у боргу перед Цушком

Мороз: Партія регіонів у боргу перед Цушком

Глава СПУ Олександр Мороз вважає, що екс-міністр МВС Василь Цушко перебуваючи в Партії регіонів проводитиме ту соціальну політику, яку він підтримував в Соцпартії.

Про це повідомили в прес-службі СПУ.

"ПР сьогодні в моральному боргу перед Цушком, оскільки не змогла захистити його від цькування після "захоплення" Генпрокуратури 25 травня 2007 року. І хоча всі звинувачення проти Василя Петровича надумані, він вчинив згідно з законом і поняттям честі, але майже два роки не припиняються переслідування проти нього"- сказав Мороз.

Лідер СПУ додав, що Цушко "не зраджував партію соціалістів. Це людина, яка має честь, має позицію".

Минулого року Цушко вийшов із СПУ і подався в табір Партії регіонів.

Нагадаємо, 25 травня 2007-го в будівлі ГПУ сталася сутичка між співробітниками Державної служби охорони і співробітниками МВС на чолі з міністром Василем Цушком у зв"язку з тим, що звільнений президентом з посади генпрокурора Святослав Піскун визнав указ про це незаконним і відмовився залишати свій кабінет в Генпрокуратурі.

У зв`язку із захопленням будівлі ГПУ було порушено декілька кримінальних справ, зокрема за фактами перевищення влади і службових повноважень міністром внутрішніх справ Цушком і співробітниками МВС.

26 вересня 2007 року Цушко заявив, що був отруєний теофіліном.

30 вересня 2007 року Цушко прийняв рішення про відставку з посади міністра через погіршення стану здоров`я.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Мороз: Партія регіонів у боргу перед Цушком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі