Ексклюзиви
субота, 16 червня 2007 15:46

Гелетей: Цушко порушив закон через втрату орієнтації

Керівник Управління держохорони Валерій Гелетей заявляє, що більше не допустить незаконних дій, підтримуваних міністром, як це сталося під час інциденту в Генпрокуратурі.

"Офіційно заявляю: працівники управління держохорони як діяли, так і діятимуть — виключно за законом. І щодо застосування зброї зокрема", - наголосив він в інтерв"ю "Дзеркалу тижня".

"Коли ж хтось розраховує на те, що знову скористається авторитетом міністра для вчинення незаконних дій, то він глибоко помиляється. Такого більше не повториться", - запевнив Гелетей.

Він також вважає, що міністра внутрішніх справ Василя Цушка "підставили" в ситуації з захопленням Генпрокуратури.

"Ще ввечері, до мого листа президентові, у нас відбулася коротка розмова з Цушком. Його мобільний був вимкнений. Я йому сказав, що все зафільмовано і задокументовано, що він порушив закон, і за це доведеться відповідати. Знаєте, що він мені відповів? "Валерію Вікторовичу, я вас дуже прошу, не накручуйте президента, я просто не зорієнтувався", - розповів Гелетей.

"Тобто міністр чудово розумів, що порушив закон. А всі навколо розуміли, що Цушка підставили", - переконаний він.

"У коаліції виникло запитання: або цей конфлікт якось згладжувати, але тоді Цушко однаково відповідатиме, або грати свій сценарій і робити з Цушка героя. Нардепи обрали другий варіант", - вважає Гелетей.

Зараз ви читаєте новину «Гелетей: Цушко порушив закон через втрату орієнтації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути