вівторок, 03 грудня 2013 05:33

Молодь заплює Табачника, якщо він до неї вийде - Герман

Молодь заплює Табачника, якщо він до неї вийде - Герман
Фото: radiosvoboda.org

Народний депутат України Ганна Герман у ефірі телеканалу ICTV дорікнула нинішньому міністрові освіти Дмитру Табачнику, що він свого часу не пояснив молоді, які є недоліки та здобутки для України у разі підписання чи не підписання Україною Угоди про асоціацію з ЄС, передає УНН.

"Сьогодні б те виглядало інакше і настрій тих дітей був би інакший", - резюмувала політик.

За її словами, зараз нинішній міністр освіти уже ніяк не може вплинути на студентів, які вийшли на вулиці країни.

"Я думаю, що вони його заплюють, коли він (Табачник - Gazeta.ua.) вийде до молоді", - резюмувала Герман.

Як раніше повідомляли активісти "Студентського спротиву", міністр освіти Табачник отримав особисту вказівку Януковича вести списки студентів, котрі беруть участь у подіях майдану. Студентів, які повертаються в гуртожитки після їх закриття, теж записують. Молодь залякують виключеннями.

Студенти пообіцяли зупинити освітній процес до відставки Януковича і Табачника, якщо звільнять бодай одного ректора ВУЗу, викладача, чи відрахують студента. Крім того, активісти заявили, що освітній процес буде зупинено остаточно до закінчення революції.

Сьогодні голова Комітету з питань науки і освіти Ліля Гриневич розіслала факсограму ректорам ВНЗ, наголосивши, що застосування керівництвом вищого навчального закладу адміністративних санкцій проти студентів за участь у мирних акціях протесту будуть розцінюватися як політичні репресії.

Зараз ви читаєте новину «Молодь заплює Табачника, якщо він до неї вийде - Герман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі