середа, 13 травня 2015 13:44

Мірошник з депутатства повернувся в бізнес - нардеп

Мірошник з депутатства повернувся в бізнес - нардеп
Фото: www.youtube.com

Андрій Мірошник, якого сьогодні позбавили депутатського мандату, повернувся у телекомунікаційний бізнес. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав нардеп із "Самопомочі" Єгор Соболєв.

"Андрій своїм вчинком створив нову політичну культуру - політик, якого підозрюють в аморальності, невідповідності вчинку посаді має писати заяву про звільнення. Причому не залежно від того, правий він чи ні. А не так, як зараз Чеботарь вчепився зубами у свій маєток, що його треба звідти видирати", - зазначив він.

Говорячи про те, що парламент лише з п'ятої спроби зміг проголосувати за звільнення Мірошника, політик наголосив: "Спочатку не голосували депутати з інших фракцій, зокрема з "Блоку Петра Порошенка". Бо вони приміряли це на себе, на свої відпустки та смски та зрозуміли: можуть бути наступними".

Соболєв порадив журналістам з'ясувати, кому Мірошник написав повідомлення. "Треба подивитися декларацію Андрія та рівень його життя, як успішного бізнесмена до парламенту. З людської точки зору людина, яка заробила багато грошей, має право їх витрачати так, як вважає за потрібне. Але так само розуміємо, що під час війни чиновник чи народний депутат не повинен так робити. Ми знаємо цю історію Мірошника. Ми просимо журналістів до кінця розібратися, зокрема, хто така Ольга. Але це треба з ним поговорити, щоб було чесно. В Раді його немає. Він в АТО. Займається там спецзв'язком", - додав нардеп.

Нагадаємо, Мірошник вирішив скласти депутатський мандат після СМС-скандалу. Журналісти "зловили" депутата, коли той у сесійній залі обговорював відпустку на Мальдівах. Також переписувався із жінкою, яка підписана Ольгою, називаючи її коханою. Його дружину звати Інна.

Зараз ви читаєте новину «Мірошник з депутатства повернувся в бізнес - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі