пʼятниця, 18 липня 2014 12:49

Світ повинен засудити Путіна - Богословська

Світ повинен засудити Путіна - Богословська
Фото: www.unian.net

 Народний депутат Інна Богословська ініціює міжнародний судовий процес, під час якого будуть висунуті звинувачення проти президента Росії Володимира Путіна та його соратників щодо агресії проти України та злочинах проти миру і людяності, інформує  Gazeta.ua.

Про це Богословська повідомила під час прес-конференції.

Богословська разом з головою громадської спілки "Національні збори України" Ігорем Дідковським і начальником громадського штабу Нацгвардії Володимиром Волковим звернулися до президента Порошенка з ініціативою провести перговори з іноземними партнерами про підготовку до судового процесу.

"Наше завдання - не допустити, щоб новий фюрер Путін набрав силу і приніс нові смерті і руйнування. Зробити це можна в тому числі за допомогою міжнародного судового процесу, на якому будуть дані оцінки злочинам скоєним на території України Путіним і рашистами. Цей процес обов'язково повинен відбутися в Києві", - зазначила Богословська.

"Світ зобов'язаний адекватно реагувати на той виклик, який несе в собі рашизм і сам Путін. Якщо хтось думає, що агресор Путін проковтне Україну і на цьому заспокоїться, то він глибоко помиляється. Рашизм дуже схожий на нацизм. Сьогодні ведеться систематична кампанія спрямована на розкол Європи і військове захоплення інших держав. Це країни Балтії і Молдова", - сказав у свою чергу Володимир Волков.

Зараз ви читаєте новину «Світ повинен засудити Путіна - Богословська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі