четвер, 19 лютого 2015 05:46

Міноборони Великобританії попереджає НАТО про готовність Путіна дестабілізувати ситуацію в Прибалтиці

Міноборони Великобританії попереджає НАТО про готовність Путіна дестабілізувати ситуацію в Прибалтиці

Глава міністерства оборони Великобританії Майкл Феллон попередив країни НАТО про готовність російського президента Володимира Путіна до дій із дестабілізації ситуації в країнах Прибалтики, повідомляє Telegraph.

Феллон заявив, російський президент може задіяти спецслужби, щоб перевірити здатність Північноатлантичного блоку реагувати на подібні виклики. На думку міністра, в Естонії, Латвії чи Литві може бути використаний той же сценарій, що і раніше в Україні, де конфлікт почався з закидання російських агентів і використання методів пропаганди та кібершпіонажу.

Феллон підкреслив, що альянс повинен бути готовий до відбиття російської "агресії", "в якій формі вона б не була проявлена". Він нагадав про появи російських військових літаків біля кордонів країн НАТО та арешт естонського силовика Кохвера в Росії.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони Великобританії попереджає НАТО про готовність Путіна дестабілізувати ситуацію в Прибалтиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі