четвер, 29 грудня 2011 12:49

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Міністр юстиції ще не знає, коли Тимошенко відправлять до колонії

Міністр юстиції ще не знає, коли Тимошенко відправлять до колонії

Міністр юстиції України Олександр Лавринович не береться прогнозувати, коли екс-прем'єра Юлію Тимошенко будуть етапувати із СІЗО до колонії для відбування покарань.

"Коли вступає в силу вирок, оформляються всі документи, і більше немає жодних питань у суду, є всі підстави для того, щоб людину було відправлено у кримінально-виконавчу установу. Якщо говорити про Тимошенко, то там є ще низка кримінальних справ, і йде ще досудове слідство. Тому, як вирішитися питання - я не можу прогнозувати", - сказав міністр на прес-конференції у четвер у Києві, відповідаючи на запитання, коли, на його думку, Тимошенко буде відправлена ??з СІЗО до колонії для відбування покарання.

Наразі Пенітенціарна служба знаходиться в системі Міністерства юстиції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко в камері думає "про вічне і своє місце в ньому" - відкритий лист

Раніше в Державній пенітенціарній службі зазначили, що питання переведення екс-прем'єра України зі слідчого ізолятора в місце відбування покарання поки не розглядається. У той же час, там ще не знають, де Тимошенко зустрічатиме Новий рік.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва 11 жовтня 2011 засудив Тимошенко до 7 років позбавлення волі за перевищення повноважень під час підписання газових контрактів з Росією в 2009-му році.

Апеляційний суд Києва залишив вирок без змін.

Зараз ви читаєте новину «Міністр юстиції ще не знає, коли Тимошенко відправлять до колонії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі