четвер, 08 квітня 2021 11:50

Міністр закордонних справ Польщі терміново відвідає Україну

Міністр закордонних справ Польщі терміново відвідає Україну
Міністр закордонних справ Польщі Збіґнєв Рау та його український колега Дмитро Кулеба обговорять питання співпраці України та Польщі. Фото: Facebook/Zbigniew Rau

Міністр закордонних справ Польщі Збіґнєв Рау терміново відвідає Київ через виникнення загрози нової російської агресії на кордонах України.

Про це повідомляє міністерство закордонних справ Польщі у Twitter.

"Збіґнєв Рау здійснить надзвичайний терміновий візит до Києва у світлі загрози миру на кордонах України", - зазначили в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литва пропонуватиме НАТО план дій щодо членства для України

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба та Збіґнєв Рау обговорять питання співпраці України та Польщі в рамках міжнародних організацій та регіональних форматів. Вони торкнуться питань загострення ситуації на Донбасі й у тимчасово окупованому Криму, нарощування російських військ біля кордонів України та збільшення інтенсивності російської пропаганди, повідомили в МЗС України.

Ситуація на сході України й поблизу українсько-російського кордону загострюється. Росія перекидає свої війська ближче до України.

Сьогодні, 8 квітня, загинув український військовий.

7 квітня окупанти 7 разів порушили режим "тиші".

Зараз ви читаєте новину «Міністр закордонних справ Польщі терміново відвідає Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі