неділя, 31 березня 2013 16:01

Мінаєв: "Україну врятують або ж загублять олігархи"

Мінаєв: "Україну врятують або ж загублять олігархи"
Геннадій Мінаєв. Фото: tsn.ua

Олігархи мають зрозуміти, що Україна має рухатися в Євросоюз Союз. Тільки за таких умов у країни є шанс не повернутися до СРСР.

Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав міський голова Сум Геннадій Мінаєв.

"Україну врятують або ж загублять олігархи. Якщо вони зрозуміють, що об'єднання з Росією призведе до їхньої загибелі, то потягнуть нас до Європи. А інакше їх з'їдять. Маю на увазі Ахметова, Коломойського, Пінчука, Фірташа й усіх за списком "Форбса"",- наголосив він.

Мінаєв уточнив, що олігархи можуть вплинути на процеси, оскільки мають надзвичайно сильний вплив на політику

"Відчувши небезпеку їхнього поглинання російськими олігархами — а там олігархи державні. Наші багатії мають об'єднати зусилля, насамперед політичні, і зробити так, щоб нарешті було прийнято рішення: "Все, йдемо до Європи", - пояснив мер.

Мінаєв додав: "Треба туди рухатися, навіть незважаючи на ринок, який ми начебто маємо в Росії. Нікуди той ринок не дінеться. Якщо ми робимо кращий сир у СНД, то вони його купуватимуть. Їсти ж щось треба. Було, що Росія блокувала наш сир. Але фігушки вам, він тоді в Росії зник. І нічого, почали знову купляти пирятинський".

Водночас, він переконаний, що цей процес ніколи не піде знизу, оскільки після 2004 року українці на протести вже не вийдуть.

ув шанс 2004 року. Але потім почався 2005-й — Тимошенко, Ющенко. Декларації одні, а дії інші, - наголосив він. — Народ уже нікуди не піде. У найближчі десятиріччя — точно".

Повну версію інтерв'ю читайте ТУТ.

Зараз ви читаєте новину «Мінаєв: "Україну врятують або ж загублять олігархи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі