субота, 25 червня 2011 17:15

Міліція порушила кримінальну справу за погрози Богословській

Міліція порушила кримінальну справу за погрози Богословській

За фактом погроз народному депутатові Інні Богословській порушено кримінальну справу. Як повідомляє прес-служба МВС, у суботу Богословська звернулася до міліції із заявою про скоєння злочину.

У заяві вона зазначає, що на її адресу з 24 травня надходять погрози вбивством, які також розповсюджуються у мережі Інтернет. На думку заявниці, вони висловлюються у зв'язку з її професійною діяльністю у якості народного депутата та голови тимчасової слідчої комісії з газових угод між "Нафтогазом" та "Газпромом". Зокрема в кількох Інтернет-ресурсах невідомий користувач 24 червня погрожував депутатові "облити її бензином і підпалити".

За заявою народного депутата Богословської слідчим відділом Шевченківського райуправління міліції порушено кримінальну справу за фактом вчинення злочину, передбаченого частиною 1 статті 129 Кримінального кодексу "Погроза вбивством". Розпочато слідство.

Нагадаємо, вчора ввечері ефірі Шустер Live щодо погроз вона сказала: "Якщо зі мною щось станеться, то це може слідувати тільки від Тимошенко і її представників".

Зараз ви читаєте новину «Міліція порушила кримінальну справу за погрози Богословській». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

50

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі