понеділок, 02 грудня 2013 12:59

"Ми заблокували шахту Ахметова" - люди, попри сніг, продовжують блокувати Кабмін

"Ми заблокували шахту Ахметова" - люди, попри сніг, продовжують блокувати Кабмін
Фото: photo.segodnya.ua

40 хвилин тому від червоного корпусу інституту ім. Шевченка прийшла колона студентів. Їх було близько 3-4 тис.

Після того як студенти із жовто-блакитними прапорами із гаслами "КНУ — за Європу" прийшли на майдан, організовані колони рушили до Кабміну. Весь рух на Майдані Незалежності заблокований.

Заблоковано також частково вулиці Інституцька і Садова, що веде до Кабміну від Майдану. Колона вирушила, щоб підмінити тих людей, які там стоять ще з 6-ої ранку.

Активісти Майдану заблокували всі двері в Кабмін. Вони начепили на себе прапори Євросоюзу і зараз вулиця Банкова заблокована автомобілями активісті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розбиті камери і проламані черепи: 40 журналістів постраждали під час роботи на євромайданах

Наразі навпроти Кабінету міністрів перебувають більше 5 тисяч чоловік з різних областей України. Навпроти центрального входу в Кабмін стоїть 4 автобуси з "Беркутом". Сутичок немає. Люди навпроти Кабміну не вміщаються на дорозі, тому вони стоять на пагорбі поряд і у парку. Третина з них студенти, решта — люди за 40.

"Ми заблокували одну із шахт Ахметова, бо тільки разом ми можемо протестувати. Якщо будемо стояти поодинці проти цієї банди, всіх нас звільнять", - каже представник профспілки шахтарів з Донецька.

Після цього всі скандують "Банду геть!".

Разом з активістами стоїть пес обвішаний українськими прапорами.

Час від часу падає сніг.

Зараз ви читаєте новину «"Ми заблокували шахту Ахметова" - люди, попри сніг, продовжують блокувати Кабмін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі