субота, 02 жовтня 2021 02:14

"Ми кохаємо один одного" - Саакашвілі зізнався, що у нього нова сім'я з депутаткою від "Слуги народу"

"Ми кохаємо один одного" - Саакашвілі зізнався, що у нього нова сім'я з депутаткою від "Слуги народу"
У Саакашвілі нова сім'я. Фото: 5 канал

Експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі і нардепка від "Слуги народу" Єлизавета Ясько оголосили про свої романтичні стосунки.

Відео було записано до від'їзду Міхеїла Саакашвілі до Грузії, ролик з визнанням опублікувала депутат в своєму Facebook.

Саакашвілі і Ясько вважали за потрібне розповісти про свої романтичні стосунки і про те, що вони люблять один одного.

"Я думаю, що просто треба оголосити, що ми разом. І ми закохані одне в одного. І що у нас спільне життя. Хочу всім побажати щастя, а також хотів би, щоб люди бажали щастя і нам", - заявив експрезидент Грузії в відеозверненні.

"І я підтримую його боротьбу. Тому що тільки справжні борці з таким великим серцем і любов'ю до своєї держави можуть змінити світ! Тільки такі, як Міша, готові ризикувати за свою Батьківщину. Я його повністю підтримую. Тому вчинила б так само за Україну" , - додала Ясько в Facebook.

"Слуга народу" також зазначила в публікації президента, прем'єр-міністра, голову МЗС, представництво України в ООН і ряд дипломатичних відомств, і закликала захищати українських громадян.

"Міхеїл Саакашвілі - громадянин України, і ми повинні захищати наших громадян! Люблю", - підсумувала Єлизавета Ясько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Саакашвілі заочно засуджений на шість років - прокуратура Грузії

Міхеїл Саакашвілі оголосив голодування і вимагає зустрічі з українським консулом. Саакашвілі рішенням судів трьох інстанцій визнали винним у побитті депутата парламенту Валерія Гелашвілі і кримінальних справах, пов'язаних з вбивством громадянина Сандро Гиргвліані, і він був заочно засуджений на шість років тюремного ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «"Ми кохаємо один одного" - Саакашвілі зізнався, що у нього нова сім'я з депутаткою від "Слуги народу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі