пʼятниця, 28 жовтня 2011 18:46

"Мені якнайшвидше треба їхати звідси" - Янукович виступив перед порожніми трибунами "Арени Львів"
15

Фото: Павло Паламарчук

Стадіон "Арена Львів" відвідав президент Віктор Янукович, передає кореспондент Gazeta.ua. Після його виступу стало відомо, що він не буде брати участь у церемонії відкриття спортивної споруди до Євро-2012.

"Коли я летів і дивився з літака, зрозумів, що тут ще багато проблем. Однак зараз будівельники та місцева влада мене запевнили, що все гаразд, і що мені якнайшвидше треба їхати звідси, щоб вони продовжили приготування. Мені дають гарантії, і я довіряю", - сказав Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковича планують засвистати на відкритті "Арени Львів"

Президент запевнив, що зараз саме час відкривати стадіон, адже цьому сприяють і погода, і температура.

"Ще півтора роки тому мало хто вірив, що ми це зробимо. Було багато скептиків. "Навіщо ви сюди їздите? - говорили вони мені. - Все одно нічого не зробите. Навіщо вам стадіон?" Але країна має майбутнє. З такими настроями жити не можна. Я дякую будівельникам, які ще сьогодні і завтра будуть працювати", - зауважив Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Януковича освистали на відкритті "Олімпійського"

Слід зазначити, що до відкриття стадіону "Арени-Львів" залишилась доба, проте будівельні роботи ідуть у повному обсязі. Інфраструктура навколо стадіону ще не готова. Тут кладуть бруківку, їздять вантажні автомобілі, купа піску.

У чаші стадіону поставили сцену, вже увечері мають проводити репетиції американської співачки Anastacia.

Проте західна трибуна стадіону також ще не готова. Не всі крісла вмонтовані, нижній балкон не засклений, а дах є лише над віп-сектором. У разі дощу або снігу глядачі двох крайніх сторін західної трибуни змокнуть.

На стадіоні сьогодні працюють близько півтора тисячі робітників та 95 одиниць техніки.

Зараз ви читаєте новину «"Мені якнайшвидше треба їхати звідси" - Янукович виступив перед порожніми трибунами "Арени Львів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі