понеділок, 04 грудня 2006 18:12

МАУП судитиметься з Ющенком

Міжрегіональна Академія управління персоналом має намір подати до суду на Секретаріат і прес-службу Президента за неправдиву інформацію про "факти нетерпимості до євреїв у Міжрегіональній Академії управління персоналом", викладену на офіційному інтернет-сайті Президента України 16 листопада 2006 року. Про це йдеться у заяві надрукованій на сайті Персонал плюс.

Відповідачами будуть Державне управління справами — як юридична особа, до складу якого входять і Секретаріат і прес-служба та Віктор Ющенко — як фізична особа.

Сума позову буде значною, враховуватиметься і особа, і організація, які поширили брехливу інформацію, а також ступінь шкоди, заподіяної діловій репутації МАУП.

У заяві також сказано, що "Президент України стрімко втрачає не тільки рейтинг довіри серед українців, а й елементарну порядність і вдячність до справді української організації, яка не тільки прихистила його у важкі часи, а й першою стала на захист демократії і свободи від злочинного кучмізму".


"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «МАУП судитиметься з Ющенком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі