понеділок, 16 вересня 2013 15:15

Марков не єдиний агент впливу російських спецслужб - політолог

Марков не єдиний агент впливу російських спецслужб - політолог
Михайло Басараб. Фото: vk.com

На жаль, сьогодні українські спецслужби настільки слабкі, що Росія абсолютно спокійно вербує, підтримує, заохочує собі агентів впливу в Україні.

Про це у коментарі Gazeta.ua заявив політолог Михайло Басараб.

"Позбавлений депутатського мандату Ігор Марков - це одна з найяскравіших осіб у цій команді, але далеко не єдина. Я більш, ніж впевнений, що агенти російського впливу знаходяться не лише в провладних фракціях. Таких достатньо і серед опозиції. Політики можуть декларувати опозицію до нинішнього режиму, але за своєю функцією вони діють у контексті інтересів північно-східного сусіда", - наголосив політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Царьов і Колесніченко вважають, що Маркова позбавили мандата не з політичних причин

На його думку, агентів російського впливу достатньо в українському істеблішменті - серед нейтральних громадських діячів, експертів, науковців, журналістів. Ми маємо миритися з достатньо великої їх кількістю. Адже українські спецслужби часто не виконують своїх функцій, займаються невластивими для себе функціями.

"Іноді такі заяви прирівнюють до теорій про масонську змову. Але, на жаль, це наше банальне щоденне життя", - резюмував він.

 

Зараз ви читаєте новину «Марков не єдиний агент впливу російських спецслужб - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі