субота, 24 січня 2015 14:40

Маріуполь потрібний Путіну для сухопутного коридору в Крим - Нємцов

Маріуполь потрібний Путіну для сухопутного коридору в Крим - Нємцов
Борис Нємцов Фото: yarnews.net

Захоплення Маріуполя потрібно президенту РФ Володимиру Путіну для сухопутного коридору в Крим. Про це у Facebook написав російський опозиціонер Борис Нємцов.

Він нагадав, що лідер бойовиків так званої ДНР Олександр Захарченко напередодні заявив, що їхня мета-дійти до кордонів Донецької і Луганської областей

"Повторюється сценарій серпня. Путін вводить війська, танки, "Гради" й інше важке озброєння і тут же починається наступ. Завдання Путіна - захопити Маріуполь, оскільки це центр металургії та контроль над ним позбавляє Україну важливого сектора економіки. Крім того, Маріуполь важливий для сухопутного коридору в Крим", - написав Нємцов.

Російський опозиціонер також додав, що ніяких мінських домовленостей Кремль дотримуватися не збирається.

"Незадовго до наступу Путін зняв з них підпис Росії. Ще 5 вересня ці домовленості підписав Зурабов - посол Росії в Києві і довірена особа Путіна на переговорах. А тепер його підпис знятий. На Донбасі почалася великомасштабна війна", - написав Нємцов.

За його словами, Росію чекають подальші санкції і ще більша ізоляція.

"Криза буде набагато болючішою, ніж припускають придворні економісти", - додав він.

Нагадаємо, бойовики обстріляли сьогодні вранці Маріуполь. 15 людей загинули, 76 поранені.

Зараз ви читаєте новину «Маріуполь потрібний Путіну для сухопутного коридору в Крим - Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі