понеділок, 04 березня 2013 11:04

"Макеєнко спробував легітимізувати сфальшоване рішення щодо Власенка" - нардеп

"Макеєнко спробував легітимізувати сфальшоване рішення щодо Власенка" - нардеп
На думку нардепа, регламентний комітет став засобом для політичної інквізиції по відношенню до опозиції. Фото: news.tochka.net

Сьогодні вранці голова регламентного комітету Володимир Макеєнко спробував легітимізувати сфальшоване 27 лютого рішення щодо позбавлення мандату Сергія Власенка.

Про це на брифінгу в Верховній Раді сказав депутат від "Батьківщини" Андрій Пишний, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Сьогодні регламентний комітет остаточно втратив залишки своєї репутації. Він став засобом для політичної інквізиції, яка чиниться по відношенню до опозиції", - зазначив він.

За словами Пишного, немає жодних підстав позбавляти Власенка мандату, адже його свідоцтво про право займатися адвокатською діяльністю - анульовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Регламентний комітет легалізував рішення по Власенку

Депутат розповів, що зареєстрував два звернення - до Макеєнка і секретаря комітету Валентина Матвєєва, аби йому надали пояснення, хто зібрав засідання комітету 27 лютого, а також стенограму засідання.

У свою чергу "ударівець" Валерій Карпунцов повідомив, що члени регламентного комітету в різний спосіб пізно вночі дізналися про сьогоднішнє засідання.

"Те, що сьогодні відбувалося - було ідентичним тому, що начебто відбувалося 27 лютого. "Регіонали" намагалися легітимізувати незаконне рішення, але не зробили цього. Бо ті особи, які начебто підтверджували свої попередні рішення, сказали, що вчинили злочин. Тому що деяких депутатів від Партії регіонів не було на момент підписання Макеєнком власного висновку", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Макеєнко спробував легітимізувати сфальшоване рішення щодо Власенка" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі