понеділок, 04 березня 2013 04:11

АП тисне на членів регламентного комітету, щоб позбавити Власенка мандата - "Батьківщина"

АП тисне на членів регламентного комітету, щоб позбавити Власенка мандата - "Батьківщина"
Сергій Власенко Фото: podrobnosti.ua

У понеділок, 4 березня, о 8-ій годині ранку у спішному порядку буде проведено засідання регламентного комітету парламенту, на якому має бути прийняте рішення про позбавлення Сергія Власенка депутатського мандата. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"За наявними даними, необхідність у терміновому скликанні засідання комітету викликана тим, що попереднє рішення було фальсифіковане, засідання комітету не проводилося, а частина його членів навіть не володіли інформацією про підготовку незаконного рішення. Адміністрація президента зобов'язала спікера Рибака разом з керівництвом фракцій більшості забезпечити явку членів комітету від Партії регіонів та КПУ. Водночас, членам комітету від більшості "на пальцях пояснили", що буде, якщо вони зірвуть голосування і завдання по позбавленню Сергія Власенка депутатського мандата буде провалене", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Рибак направив подання до Вищого адміністративного суду України (ВАСУ) про позбавлення народного депутата, члена фракції "Батьківщина" Сергія Власенка депутатських повноважень.

Зараз ви читаєте новину «АП тисне на членів регламентного комітету, щоб позбавити Власенка мандата - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі