пʼятниця, 31 березня 2017 00:37

Майже 300 тис. грн зарплати та дружина-мільйонер: Гройсман подав е-декларацію

Майже 300 тис. грн зарплати та дружина-мільйонер: Гройсман подав е-декларацію

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман подав електронну декларацію за 2016 рік.

Зазначається, що згідно із декларацією, заробітна плата прем'єра торік становила 281 тис. грн. Про це повідомляє "Урядовий портал".

Попри зарплату, дохід прем'єра також складається із процентів за депозитами, розміщеними в українських банках, в розмірі 154 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман виганяє голову НАЗК

"Переважна частина доходу прем'єр-міністра України за 2016 рік отримана внаслідок відчуження належного йому автомобіля та земельної ділянки, сформованої в результаті поділу ділянки, раніше вказаної в електронній декларації за 2015 рік. Від зазначених операцій очільник уряду отримав 11,130 млн грн. Додатково від здачі в оренду належних Володимиру Гройсману об'єктів нерухомого майна, які є у його власності вже багато років, надійшло 4,2 мільйонів гривень", - повідомили в Кабміні.

Доходи дружини прем'єр-міністра за 2016 рік становлять 1,625 млн грн, з яких 1,4 млн грн – доходи від ведення Оленою Гройсман підприємницької діяльності.

Переглянути декларацію прем'єр-міністра на сайті Єдиного реєстру неможливо через технічні проблем на ресурсі.

Зараз ви читаєте новину «Майже 300 тис. грн зарплати та дружина-мільйонер: Гройсман подав е-декларацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі