неділя, 09 березня 2014 11:10

Майдан не хоче Тимошенко - екс-нардеп

Майдан не хоче Тимошенко - екс-нардеп
фото: www.segodnya.ua

Лідерка "Батьківшини" Юлія Тимошенко не повинна балотуватися в президенти. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав колишній народний депутат Павло Жебрівський.


"Майдан правильно сказав Тимошенко, що їй треба лікуватися. Юлія Володимирівна повернулася зовсім в іншу країну. Їй треба знайти собі заняття поза політикою. Я обиратиму президента не з прізвищем Тимошенко. Не вірю їй. 2008-го, коли Юлія Володимирівна була прем'єром, буяла криза. Я агітував не приймати бюджет на 2009 рік. Його декілька разів ставили на голосування — не проходив. Ми зустрілися. Кажу: криза — це можливість провести реформи, люди готові терпіти. Вона: "Коли стану президентом, тоді". Я відповів: "Якщо так, то ти не станеш президентом". Зараз модно звинувачувати Ющенка, що це він привів Януковича до влади. Ніхто не каже про Тимошенко, хоч провина лежить і на ній. Юлія Володимирівна займалася не меншим хабарництвом, відкатами. Згадайте земельні комісії і Губського. Забули Портнова, інших яскравих особистостей, які були ядром команди Тимошенко і перейшли до Януковича?", - зауважив екс-нардеп.


За його словами, на президентських виборах у травні обиратимемо менше зло.


"Але це краще, ніж Янукович, Добкін чи Тігіпко. Новий президент має підняти питання дострокових парламентських виборів. Має призначити їх на осінь цього року. Колишня опозиція справедливо критикувала Януковича, що його не обирали з такими повноваженнями. Але і нинішній парламент не наділявся повноваженнями Конституції 2004 року, тому повинен піти у відставку", - додав Жебрівський.

Зараз ви читаєте новину «Майдан не хоче Тимошенко - екс-нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua