понеділок, 27 лютого 2017 15:12

Ляшко просить відібрати недоторканність у екс-"радикала"

Ляшко просить відібрати недоторканність у екс-"радикала"
Фото: ukrinform.ua

Лідер Радикальної партії повинен внести в парламент постанову про зняття недоторканність народного депутата Андрія Артеменка через його заяви.

Про це головний "радикал" написав у своєму Facebook.

"Сьогоднішні заяви зрадника Артеменка - суцільна брехня! Як лідер фракції я не знав ні про його поїздки до Москви, ні про його кремлівський "план". Коли дізнався про цю провокацію з преси, за моєю ініціативою Артеменко був негайно виключений з нашої фракції за зраду. Оскільки в діях Артеменка є ознаки злочинів, я вимагаю від генпрокурора негайно внести до Ради подання на арешт Артеменка, доки він не втік з України.

Артеменко також зізнався, що має подвійне громадянство. Таких запроданців у Раді, на жаль, чимало. Тому я наполягатиму, щоб парламент невідкладно розглянув і прийняв мій законопроект про позбавлення депутатського мандата за подвійне громадянство", - написав Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп виявився громадянином Канади

За даними The New York Times, нардеп Андрій Артеменко передав колишньому раднику президента США з національної безпеки і оборони Майклу Флінну нібито план врегулювання конфлікту між Росією і Україною, який передбачає "виведення всіх російських військ з Донбасу та проведення в країні референдуму про передання Криму в оренду Росії на термін від 50 до 100 років".

У відповідь на це Радикальна партія виключила Артеменка з фракції і почала вимагати від нього скласти мандат.

Депутат відмовився складати мандат. Заявив, що це його захист. За його словами, Ляшко знав про його поїздку в США і сам планував летіти.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко просить відібрати недоторканність у екс-"радикала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі