неділя, 19 грудня 2010 15:57

Ляшко обурився на Януковича, що йому не дали привітати українців

Ляшко обурився на Януковича, що йому не дали привітати українців

Позафракційний депутат Олег Ляшко заявляє, що його привітання, розміщені на сіті-лайтах у центрі столиці, були демонтовані за вказівкою адміністрації президента.

Про це повідомляє прес-служба депутата.

"В мене є інформація, що команда про демонтаж поступила безпосередньо з адміністрації президента", - заявив Ляшко.

"Рекламні площі з розміщеними на них моїми новорічними вітаннями були оплачені на місяць вперед - з 15 грудня по 15 січня, проте більшість з них були зняті вже на третій день", - уточнив депутат.

Він уточнив, що 17-го грудня, деякі сіті-лайти були демонтовані і на їхньому місці з'явилися вітання з новим роком президента України.

Він наголосив, що "нинішня влада все активніше дрейфує в бік тотального наступу на демократію та свободу слова, повертаючи країну в роки "кучмізму", коли опозицію не допускали ані в пресу, ані на телебачення".

"Сьогодні опозиційним політикам вже навіть не дозволяють привітати людей зі святами - не дивлячись навіть на те, що своє привітання я розміщував суто на комерційній основі, а не за державний кошт, як робить це Янукович", - додав він.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Ляшко обурився на Януковича, що йому не дали привітати українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі