четвер, 16 січня 2014 12:10

Ляшко обурений більшістю: "Те, що сьогодні відбулося в парламенті — це Білорусь"

Ляшко обурений більшістю: "Те, що сьогодні відбулося в парламенті — це Білорусь"
Олег Ляшко. Фото: sled.net.ua

Сьогодні в Україні відбувся державний заколот. Про це в інтерв'ю журналістам в парламенті сказав позафракційний депутат Олег Ляшко.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

За його словами "регіонали" разом із комуністами протягли рішення, за якими можуть посадити будь-кого без можливості навіть виправдатися.

"Також проголосували за прийняття бюджету сім'ї Януковича, який знову набиватиме кишені мільярдами доларів. Ми пропонуємо діяти адекватно. Опозиційні парламентські фракції та група позафракційних депутатів будуть приймати рішення про скасування нелегітимних законопроектів Партії регіонів і комуністів", - наголосив політик.

Він повідомив, що позафракційні депутати не брали участі у голосуванні із регіоналами та комуністами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфремов вийшов від Рибака і почав зганяти "регіоналів" в сесійну залу

"Те що сьогодні відбулося в парламенті — це Білорусія. Тому ми просимо мільйони людей підніматися і йти сюди до Верховної Ради до уряду, до президента. Сьогодні час рішучих та радикальних дій. Якщо ми сьогодні це проковтнемо, дозволимо підписати ці, так звані законопроекти, це означатиме, що завтра опозиційну половину Верховної Ради пересадять, у 2015 році не буде ніяких президентських виборів і Янукович - президент на все життя поки не винесуть вперед ногами на Байкове кладовище", - наголосив Ляшко.

Говорячи про те, чому ж опозиція і позафракційні депутати не діяли рішуче коли "регіонали" приймали рішення нарддеп пояснив: "Ви говорите про те аби битися? Ми не для того прийшли до парламенту".

Зараз ви читаєте новину «Ляшко обурений більшістю: "Те, що сьогодні відбулося в парламенті — це Білорусь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі