понеділок, 23 листопада 2009 12:24

Лупан розповів Ющенку про свої комплекси

Лупан розповів Ющенку про свої комплекси

Неіснуючий кандидат у президенти України Єгор Лупан відреагував на заяву, озвучену президентом Віктором Ющенком під час прямої лінії в "Комсомольській правді" про висунення в президенти вигаданого героя гумористичної передачі.

22 листопада Лупан зібрав нечисленний мітинг під стінами Верховної Ради і заявив, що згоден з думкою Ющенка про те, що "в суспільстві повинні обов"язково бути люди з якимись комплексами".

"Так, я, найбільш чесний кандидат у президенти, підтверджую, що у мене є цілих три комплекси", - зазначив Лупан.

У мене є лисина, і я комплексую у зв"язку з цим

Зокрема, він заявив, що володіє спорткомплексом на Оболоні та розважальним комплексом на Дарниці в Києві. "Крім того, у мене є лисина, і я комплексую у зв"язку з цим", - підкреслив Лупан.

Лупан також погодився з думкою Президента, що на ці комплекси не варто звертати уваги, "зокрема, податковій інспекції".

"Найчесніший кандидат у президенти" також зізнався, що люди, які прийшли на мітинг на його підтримку, отримали за це по 40 гривень.

Нагадаємо, відповідаючи на питання про те, як президент ставиться до висунення в президенти Лупана, Ющенко сказав: "Не витрачайте на це часу! У суспільстві повинні обов"язково бути люди з якимись комплексами ... Я зараз, звичайно, не про цих кандидатів кажу. Двадцять років тому, до речі, цих проблем не існувало б - був би один кандидат, ми всі строєм за нього проголосували б. Та нехай будуть і такі".

Нещодавно в ЗМІ з"явилася пародія на агітаційну промову кандидатів в президенти.

Головним героєм пародії виступив такий собі персонаж на ім"я Євген Лупан, який позиціонував себе, як найчесніший кандидат в президенти.

Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Лупан розповів Ющенку про свої комплекси ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі