понеділок, 07 квітня 2014 12:33

Луганські сепаратисти опублікували звернення

Луганські сепаратисти опублікували звернення

Об'єднаний штаб армії південного сходу звернувся до жителів регіону із захопленого будівлі СБУ в Луганській області.

"Ми, об'єднаний штаб армії південного сходу, звертаємося до народу наших областей. Ми обіцяли, що якщо до 6 квітня не будуть виконані наші вимоги, ми вступимо у відкрите протистояння .

Зараз ми звертаємося до вас з обласного СБУ в Луганській області. Будівля повністю під нашим контролем. Ми закликаємо все населення областей вийти на підтримку нас і наших вимог, які стосуються нас усіх - всього південного сходу. Пора виступити за свої права і наші цінності. За останню добу наша армія багаторазово збільшилася. В даний момент ми готові відіслати резервний загін у місто Донецьк, якщо в цьому буде необхідність. Але без всезагальної народної підтримки ми не зможемо змінити нічого. Вставай, південний схід", - сказано в заяві.

Нагадаємо, 6 квітня, в Луганську мітингувальники штурмом взяли будівлю управління СБУ і добилися звільнення шістьох раніше затриманих активістів.

Зараз ви читаєте новину «Луганські сепаратисти опублікували звернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі