неділя, 27 грудня 2009 17:14

Луценко: "Кролик" не бачить далі своєї нори

Луценко: "Кролик" не бачить далі своєї нори
Міністр внутрішніх справ України, лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко переконаний, що силові міністерства мають очолювати цивільні люди.

Про це міністр сказав сьогодні на прес-конференції в Івано-Франківську, відповідаючи на запитання: чи підтримує він ідеї деяких кандидатів в президенти України, зокрема, Арсенія Яценюка, що силові структури мають очолювати професіонали. "У всій цивілізованій Європі силові структури очолюють цивільні, аби був контроль суспільства над цими відомствами, - наголосив міністр МВС. - І яким би не був розумним "кролик", але він не бачить світу дальше своє нори".

Луценко вважає, що всі інші заступники силових міністрів мають бути професіоналами, а не політиками. "Тоді вони не зможуть і не мають права агітувати за якогось кандидата чи за якусь політичну силу на виборах. – сказав міністр. – Приміром, мої заступники не ведуть будь-якої агітації. Силовиків має контролювати громадськість. Чи ви хочете таких професіоналів, яким був Білоконь?".

На думку Луценка "не можна ставити людину з міліцейською кар"єрою на пост міністра, бо він ніколи не буде контролювати відомство як суспільний контролер", повідомляє прес-служба "Народної самооборони".


Зараз ви читаєте новину «Луценко: "Кролик" не бачить далі своєї нори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі