понеділок, 09 лютого 2015 03:58

Луценко: Путін розраховує на розруху в українських головах

Луценко: Путін розраховує на розруху в українських головах
gazetavv.com

Президент Росії Володимир Путін розраховує на те, щоб в Україні були постійні сварки, розруха і недовіра. Про це в прямому ефірі "Подробиць тижня" в неділю, 8 лютого, сказав голова парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко.

На його думку, Путін чекає, що розруха буде "навіть в українських головах".

"Я хочу, щоб люди зрозуміли. Путін не може перейти будь-якими коридорами, тому що це вимагає сотні тисяч окупантів. Це неможливо. Путін розраховує на внутрішню розруху тут, в українських головах", - зазначив Луценко.

Він додав, що якщо країна буде працювати тільки на війну - то програє. Україні необхідні реформи. У той же час, Луценко визнав, що реформування в країні проходить дуже повільними темпами.

"Відверто скажу - темпи не задовольняють. На жаль, ми не маємо можливості швидко розглянути питання, які накопичилися за всі ці роки. Але тим не менше, коаліція в 300 голосів дає позитивний результат", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Луценко: Путін розраховує на розруху в українських головах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі