субота, 21 червня 2014 03:22

Луценко запропонував заради вкрадених Януковичем грошей створити Нацбюро розслідувань

Луценко запропонував заради вкрадених Януковичем грошей створити Нацбюро розслідувань
Юрій Луценко. Фото: www.radiosvoboda.org

В Україні з метою повернення вкрадених екс-президентом Віктором Януковичем та його оточенням грошей необхідно створити Національне бюро розслідувань.

Про це в ефірі програми "Шустер LIVE" на Першому національному телеканалі заявив радник президента Юрій Луценко.

"Парламент має якнайшвидше проголосувати за створення Антикорупційного бюро, або його ще називають Національним бюро розслідувань", - зазначив Луценко.

За його словами, таке бюро має займатися поверненням грошей команди Януковича.

"Адже має бути один такий орган, який координуватиме в цьому діяльність усіх інших органів. Відсутність такого органу гальмує роботу з західними партнерами щодо цього", – пояснив радник президента.

Крім того, він спрогнозував, що якщо глава російської держави Володимир Путін відкличе своїх диверсантів з території України, ситуація на Донбасі нормалізується за тиждень.

"Проте станом на сьогодні СБУ і наша розвідка вказують, що жодне з диверсійних формувань, які пройшли вишкіл у Чечні і навіть у Сирії, не покинуло територію нашої держави. Зараз керівництво Російської Федерації має вжити заходів і забрати своїх громадян з України", - переконаний Луценко.

Політик попередив, що якщо терористи зірвуть мирний план Порошенка і продовжать бойові дії, то у відповідь отримають чергу з автомата Калашникова.

Зараз ви читаєте новину «Луценко запропонував заради вкрадених Януковичем грошей створити Нацбюро розслідувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі