понеділок, 04 листопада 2019 13:19

Луценко підтвердила, що складає мандат

Луценко підтвердила, що складає мандат
"Стан здоров'я не дає мені можливості працювати у повну силу, а відлежуватись за спинами команди не звикла". ФОТО: Facebook-сторінка Ірини Луценко

Народна депутатка від "Європейської солідарності" Ірина Луценко підтвердила, що достроково складає мандат. Причина — стан здоров'я.

Про це вона повідомила у Facebook.

"Повідомляю, що подала заяву про дострокове припинення депутатських повноважень. Стан здоров'я не дає мені можливості працювати сповна, а відлежуватись за спинами команди не звикла".

Подробиць щодо стану здоров'я Луценко не вказала.

Також вона перерахувала законопроекти, до яких була долучена, та їхні позитивні наслідки.

"Як матір сина-захисника і учасника АТО закликаю всіх нас не здаватися і перемагати! Завершити хочу словами Ліни Костенко: "Є боротьба за долю України. Все інше – то велике мискоборство".

Про плани Луценко скласти мандат ЗМІ повідомили 3 листопада.

Ірина Луценко була депутаткою 7, 8 і 9-го скликань. У попередньому складі парламенту була заступницею голови фракції "Блок Петра Порошенка" і представницею президента в Раді.

До чинного скликання потрапила за списком "Європейської солідарності". Її чоловік — екс-генпрокурор Юрій Луценко, після звільнення виїхав до Лондона вчити англійську.

Зараз ви читаєте новину «Луценко підтвердила, що складає мандат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі