четвер, 03 квітня 2014 14:37

Луценко буде змушувати команди Тимошенко і Порошенко до діалогу

Луценко буде змушувати команди Тимошенко і Порошенко до діалогу
Фото: uainfo.org

Лідер Громадянської ініціативи "Третя Українська Республіка" Юрій Луценко заявив про те, що він буде змушувати команди Тимошенко і Порошенко до політичного діалогу і співробітництва.

Про це пише сайт Третя Українська республіка.

На думку Луценка, тема об'єднання української влади є не тільки популярною в народі, але й була б важливою відповіддю на плани Путіна щодо дезорганізації української держави. Він упевнений, що ми не повинні дозволити Кремлю зірвати президентські вибори.

Луценка зазначив, що готовий виступати тією людиною, яка буде "зводити" команди Тимошенко і Порошенка у спільній діяльності, "щоб кожен з лідерів демократичних сил отримав своє функціональне призначення і своє особисте місце в будівництві нової держави".

"Тимошенко мій друг. На її з'їзді я сказав, яким Тимошенко хоче бачити суспільство. Юлю, яка буде знищувати корупцію і олігархів, в тому числі і в своєму оточенні. Порошенка я теж бачу як людину, якого суспільство могло б найняти як провайдера єврореформ, як доброго господаря, який може стати будівельником нової конкурентної економіки і суспільних відносин. Але це можливо за умови, що він чітко продемонструє свою незалежність від олігархів та корупції" , - переконаний Луценко.

Він також зазначив, що не боїться стати зброєю Тимошенко проти Порошенка.

"Я був і залишаюся незалежним, але союзником і другом керівників демократичних сил", - сказав Луценко.

Лідер "Третьої Української Республіки" звернув увагу на іронію і виклик українській історії: через 10 років дві персони, які були результатом Помаранчевої революції - Тимошенко і Порошенко, - стали лідерами нової президентської кампанії.

"Сьогодні ми повинні нав'язати їм необхідність плану дій і команд, інакше знову повторимо персональне протистояння, яке знищить результати народного досягнення. Я себе бачу саме в цій якості", - підкреслив Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Луценко буде змушувати команди Тимошенко і Порошенко до діалогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі