пʼятниця, 16 липня 2010 12:04

Литвин відмовив БЮТ і закрив Раду

Литвин відмовив БЮТ і закрив Раду

Верховна Рада закрила урочисте засідання, присвячене 20-річчю ухвалення Декларації про державний суверенітет. Про це оголосив голова парламенту Володимир Литвин.

"Урочисте засідання Верховної Ради України з нагоди 20-річчя з дня ухвалення Декларації про державний суверенітет оголошую закритим", - сказав він.

Засідання тривало близько півтори години.

Участь в нім брали депутати всіх скликань Ради, члени Кабінету Міністрів, представники духівництва і дипломатичного корпусу.

З промовою на засіданні виступили Литвин, прем"єр-міністр Микола Азаров, колишній Президент (1991-1994 роки) Леонід Кравчук, голова Ради 2 і 5 скликань Олександр Мороз і депутат Ради декількох скликань Іван Заєць.

Фракція БЮТ вимагала розгляду Радою на урочистому засіданні у п"ятницю законопроекту про заборону на підвищення тарифів на газ для населення, проте Литвин відмовив БЮТ в цьому.

Депутат від БЮТ Олег Ляшко повідомив журналістів, що на зустрічі керівництва фракції з головою Ради Володимиром Литвином БЮТ виклав свої вимоги спікерові.

"Володимир Литвин відмовив нам в задоволенні цього прохання, мотивуючи це тим, що сьогодні урочиста частина і нічого робочого ми розглядати не будемо", - сказав Ляшко.

proUa
Зараз ви читаєте новину «Литвин відмовив БЮТ і закрив Раду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі