понеділок, 05 грудня 2011 14:15

Литвин пообіцяв не розглядати урізання пільг чорнобильцям без консенсусу

Литвин пообіцяв не розглядати урізання пільг чорнобильцям без консенсусу

Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що законопроект, який стосується скорочення пільг та соціальних виплат "чорнобильцям", "афганцям" та іншим категоріям населення, не буде розглядатися в парламенті до тих пір, поки не будуть узгоджені всі позиції цього документа.

"Поки не буде узгоджена позиція Кабінету міністрів України з громадськими об'єднаннями "чорнобильців" та інших категорій громадян, які мають особливі потреби в цьому плані, рішення і проект цього законопроекту розглядатися не будуть", - сказав Литвин на прес-конференції в понеділок.

"Коли уряд скаже, що все узгоджено і відома формула, тоді ми його, це питання, розглянемо", - зазначив він.

Спікер ВР також повідомив, що поки що не бачив пропозиції від Кабінету міністрів України, починаючи з інформації про те, що вироблена і погоджена формула.

За словами Литвина, на цей момент ті формули, які пропонувалися щодо виплат пенсій та інших соціальних виплат різним категоріям населення, "неприйнятні".

Зараз ви читаєте новину «Литвин пообіцяв не розглядати урізання пільг чорнобильцям без консенсусу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі