четвер, 12 листопада 2009 20:50

Литвин похвалився своєю зарплатою перед журналістами

Литвин похвалився своєю зарплатою перед журналістами

З наступного вівторка спікер Верховної Ради Володимир Литвин піде у відпустку, щоб вести свою передвиборну агітацію.

Про це він заявив у четвер ввечері в ефірі Шустер Live.

"Покажу приклад усім українським політикам, якщо ви берете участь у політичних кампаніях, то ви повинні виключно цим і займатись. Щоб не було жодних звинувачень в тому, що я використовую парламентську трибуну для того, щоб показувати себе у вигідному світлі", - сказав спікер.

На запитання, хто буде підписувати закон про держбюджет, він відповів, що зробить це і у відпустці.

"Не дивлячись на те, що президент, прем"єр-міністр або глава парламенту перебувають у відпустках, вони тим не менше розглядають і підписують всі документи. Я організував роботу Ради, ми вийшли на нормальний прогнозований діалог", - зазначив Литвин.

Глава парламенту також запевнив, що під час агітації не буде користуватись ні службовим автомобілем, ні повноваженнями, ні спецзв"язком.

"Найкращий вид зв"язку - це мобільний телефон, який є і у дитяти, і у дорослого. Я їду у поїздки виключно рейсовим літаком. На відміну від деяких представників журналістського цеху і деяких політологів, я ніколи не літаю у бізнес-класі, хоча у мене зарплата офіційно значно вища, ніж у тих, хто так гаряче ставить питання (журналісти студії - ред.). Автомобілем користуватись не буду, бо прекрасно розумію, який буде з цього приводу контроль", - розповів Литвин.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Литвин похвалився своєю зарплатою перед журналістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі