середа, 23 березня 2011 14:06

Литвин назвав головне завдання влади на 2011 рік

Литвин назвав головне завдання влади на 2011 рік

Спікер Володимир Литвин називає ключовим завданням влади у 2011 році утвердження віри людей в те, що країна буде розвиватися.

Про це він сказав, виступаючи на з'їзді депутатів Партії регіонів усіх рівнів

"Для України і у питанні внутрішнього облаштування та зовнішньої політики 2011 рік буде критично важливим з огляду на те, що ми маємо домогтися позитивних змін та одночасно утвердити віру людей в те, що країна буде розвиватися і очевидно, що це ключове завдання", - сказав керівник парламенту.

"І особливо з огляду на те цей рік буде важливим, що у 2012 році парламентські вибори, а перед ними ніхто особливо не хоче йти на непопулярні рішення", - додав він

Зі свого боку Литвин закликав присутніх не відмовлятися від "непопулярних рішень" не зважаючи на те, що наступний рік є роком виборів і, відповідно усі будуть намагатися сподобатися виборцям.

"Я думаю ви знаєте, що ми продемонстрували на такому рівні, що для виплати зобов'язань необхідний державний бюджет", - резюмував керівник Верховної Ради.

Зараз ви читаєте новину «Литвин назвав головне завдання влади на 2011 рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі