неділя, 10 липня 2011 17:47

Ліквідатори Сталіна закликали прислухатись до "Нашої України"

Ліквідатори Сталіна закликали прислухатись до "Нашої України"

Націоналістичні та націонал-демократичні організації звернулись з відкритим листом до лідерів опозиційних політичних партій, в якому закликали підтримати ініціативу голови політичної ради партії "Наша Україна" Валентина Наливайченка і взяти участь в засіданні опозиційних сил 12 липня поточного року, аби "не допустити остаточної узурпації влади нинішнім режимом".

Як повідомили у прес-службі "Нашої України", активісти закликали опозиційних політиків дійти спільної позиції із недопущення прийняття у Верховній Раді нової редакції закону про вибори народних депутатів, "завдяки якому нинішня влада хоче закріпити своє панівне становище" після виборів-2012 року.

"Ми закликаємо вас відкинути особисті амбіції, адже в ситуації, коли хтось поставить свій власний інтерес вище за загальнодержавний, то і сам зазнає поразки і ще й пришвидшить непоправні наслідки для всього українського народу, для української держави, її суверенітету, безпеки, територіальної цілісності та недоторканості", - йдеться у листі.

Активісти закликали всі опозиційні сили України 12 липня об'єднати свої зусилля заради недопущення фальсифікацій парламентських виборів, захисту волевиявлення населення, перемоги проукраїнських сил у 2012 році.

"Для цього просимо вас, шановні лідери української опозиції, виробити чіткий план дій із недопущення прийняття нового закону про вибори, узгодити та спільно координувати свої дії по одномандатних округах, виробити чітку політичну позицію, яка б базувалася на засадах патріотизму та україноцентризму, програму, яку б підтримали ваші виборці", - зазначили політики.

Також вони запропонували об'єднати свої зусилля після виборів і не допустити оформлення у Верховній Раді нового скликання провладної більшості, "яка б продовжувала впроваджувати антинародні реформи".

Слід зазначити, що під листом-зверненням підписались представники наступних організацій: ВО "Тризуб" імені Степана Бандери, ВГО "Коаліція Учасників Помаранчевої Революції", ВМГО "Молодіжний Націоналістичний Конгрес", ГО "Покоління Майдану", громадянська ініціатива "Оновлення країни", громадянська ініціатива "Наша Справа",
мережа громадянської дії "Опір".

Нагадаємо, голова політради партії "Наша Україна" Валентин Наливайченко ініціює проведення 12 липня зустрічі опозиційних сил для захисту чесних виборів.

Раніше політик закликав не допустити взаємопоборення патріотів на мажоритарних округах під час парламентських виборів.

Як відомо, представники ВО "Тризуб" імені Степана Бандери наприкінці грудня 2010 року намагались зруйнувати пам'ятник Сталіну на території запорізького обкому Компартії. Проти них було порушено гучні кримінальні справи.

Зараз ви читаєте новину «Ліквідатори Сталіна закликали прислухатись до "Нашої України"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі