понеділок, 28 листопада 2011 13:44

Ларрі Кінг вважає Азарова прямою і чесною людиною

Ларрі Кінг вважає Азарова прямою і чесною людиною

Прем'єр-міністр України Микола Азаров пряма і чесна людина, вважає відомий телеведучий Ларрі Кінг.

"Він пряма і чесна людина з глибоким знанням світових справ, особливо в галузі економіки. Як мені здалося, він був дуже відвертий, висловлюючи свою думку щодо Путіна, американських виборів, пані Тимошенко", - сказав він журналістам у понеділок у Києві після інтерв'ю з українським прем'єром.

Кінгу сподобалася заява Азарова, що його не цікавить, хто саме переможе на президентських виборах у США в 2012 році до того, як переможець не почне боротися з економічними проблемами, які стоять на порядку денному.

Український прем'єр Кінгу нагадав риси 39-го президента США Джиммі Картера. "Після інтерв'ю я сказав своїй дружині, що він (Азаров) був би успішним американським політиком. Щодо того, кого він мені нагадав, в ньому є трохи від Джиммі Картера. Він добре виглядає, з ним легко зустрітися", - сказав телеведучий, відповідаючи на запитання журналістів, з ким зі світових політиків він міг би порівняти Азарова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров розповів, що Тимошенко "вже не конкурент, а жінка минулого"

Телеведучий також вважає, що Азарову подобається екс-прем'єр Юлія Тимошенко, і він шкодує про те, що з нею відбувається.

"Він знає Тимошенко, вона йому подобається. І йому шкода, що так відбувається", - поділився він своїми враженнями.

Після цих слів Кінга журналісти засміялися. Він здивувався, чим була викликана така реакція.

Зараз ви читаєте новину «Ларрі Кінг вважає Азарова прямою і чесною людиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі