пʼятниця, 08 липня 2011 10:27

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Ландік: "Я б на вашому місці припиняв цим займатися"

Ландік: "Я б на вашому місці припиняв цим займатися"

Депутат Роман Ландік не перестає стверджувати, що нікого не бив, а лише намагався закликати відвідувачку ресторану до порядку, мовляв, дівчина вела себе дуже розв'язно, пише Сегодня.

"Що коментувати, мене намагаються оббрехати, дати на мене брехливу інформацію. Я викликав міліцію і здав людини міліції. Тому що людина бив посуд. А тепер мене намагаються оббрехати. Ви зрозумійте мене, людина мені в доньки годиться ", - говорив відразу після бійки 37-річний депутат представникам ЗМІ.

Вчора Ландик заявив: "Ми давно помирилися (з Марією, - ред.), Так що без коментарів. Ви можете дивитися будь-яке відео, по-любому змонтоване. Я б на вашому місці припиняв цим займатися і дочекався б кінця розслідування".

Журналісти Gazeta.ua намагалися їй зателефонувати, проте дівчина була в пригніченому стані і не захотіла давати ніяких коментарів. Сказала звернутися за усіма коментарями до медиків, які займаються її лікуванням.

Марія Коршунова працює фоторедактором, а у вільний час займається музикою і бере участь в конкурсах краси. У 2009 році дівчина засвітилася в конкурсі "Міс 1 +1", а в минулому році її запросили взяти участь у "Міс MusicРадіо". Разом з подругою Маша створила групу "МДЖЕЙ", дівчата читають реп.

Зараз ви читаєте новину «Ландік: "Я б на вашому місці припиняв цим займатися"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі