четвер, 07 березня 2013 14:11

Кужель обурилась на питання прокурора: "Я що, бабка-повитуха?"

Кужель обурилась на питання прокурора: "Я що, бабка-повитуха?"
Фото: analitica.kiev.ua

Народний депутат Олександра Кужель обурилася через те, що прокурор спитав про інтимні стосунки екс-прем'єрів Юлії Тимошенко і Павла Лазаренко.

Відповідаючи на запитання, які стосунки були між ними, Кужель наголосила: "Я що, бабка-повитуха? Це тільки ви, чоловіки, думаєте, що якщо ми жінки працюємо з чоловіками то там щось є. Ви не припускаєте, що жінка може бути розумнішою і працювати на рівних. У половини депутатів по дві родини і нічого. А ви спитайте, з ким живе Янукович я теж цього не знаю. А ви хочете облити брудом жінку, за яку проголосувало половина країни!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Може дійти до того, що Янукович розпустить Раду - спікер

Водночас прокурор спитав і про те, на якій підставі Щербань запросив на своє 50-ти річчя Тимошенко. Кужель запевнила, що Тимошенко тоді була на святкування зі своїм чоловіком.

"З чого Ви взяли, що на святкуванні не було ворогів?", - поцікавився прокурор, натомість Кужель відповіла, що Щербань ретельно підбирав запрошених.

"Він був лідером і не дозволяв собою керувати. Там все було зроблено з любов'ю для друзів і ворогів не було. Вовк не пускає шакалів до себе", - повідомила Кужель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Власенка стала сигналом для Заходу, що Янукович абсолютно не змінився - Горбач

Тим часом прокурор продовжує по третьому колу задавати одні й ті самі питання. Допит продовжується вже 2,5 години.

Зараз ви читаєте новину «Кужель обурилась на питання прокурора: "Я що, бабка-повитуха?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

113

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі