субота, 15 червня 2013 13:29

Кужель чекає, що незгодні з об'єднанням "Батьківщини" самі вийдуть із фракції

Кужель чекає, що незгодні з об'єднанням "Батьківщини" самі вийдуть із фракції
Фото: lenta-ua.net

Нардеп від "Батьківщини" Олександра Кужель не хоче, щоб з фракції когось виключали.

Про це вона сказала у коментарі після об'єднавчого з'їзду.

"Я згідна зі словами Луценка про те, що багатьом слід позбутися фальші, щоб вони не грали. Мені багато хто каже: "Давайте когось виключимо". А я нікого не хочу виключати, нехай ідуть самі. Легко сказати: "Мене виключили". Ні, ти прийми рішення сам. Вчасно зроби крок", - сказала вона.

На запитання чи варто виключати з партії і фракції Юрія Одарченка і Миколу Томенка, Кужель відповіла: "Я не хочу нікому допомагати. Єдине, чесно, вчора подивившись на Гриценка, зрозуміла: єдиний за чиє виключення я б проголосувала, це за його. Він сидить і знає, що не хоче з нами йти. Я чула, як він сам сказав: "Чекаю, поки мене виключать". Ми не хочемо дати йому цієї можливості, нехай він сам скаже своїм виборцям, чому прийняв таке рішення".

Олександра Кужель на з'їзді вступила до об'єднаної партії "Батьківщина". Пояснила, що прийняла це рішення під час поїздки до Юлії Тимошенко у лікарню.

Зараз ви читаєте новину «Кужель чекає, що незгодні з об'єднанням "Батьківщини" самі вийдуть із фракції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі