вівторок, 30 жовтня 2018 10:49

Кум Путіна збирає колишніх "регіоналів" для реваншу

Кум Путіна збирає колишніх "регіоналів" для реваншу
Кум Володимира Путіна Віктор Медведчук збирає у столиці соратників Віктора Януковича. Фото: EPA/UPG

Колишні "регіонали" з'їжджаються на переговори до офісу кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука. Про це повідомляють журналісти BIHUS info.

"Ця осінь у штабі Віктора Медведчука пройшла бурхливо. До нього з'їжджалися найвпливовіші чиновники епохи Януковича. Був і особливий день, коли всі вони раптом опинилися тут, у новому центрі переговорів для повернення", - йдеться в сюжеті.

19 вересня до офісу Медведчука приїхав чорний "Мерседес", який возить Бориса Колеснікова - міністра інфраструктури часів Януковича.

27 вересня навідався ще один топ-чиновник колишньої влади - нардеп і лідер "Опозиційного блоку" Юрій Бойко. Ще один гість, ймовірно, Андрій Портнов, заступник голови Адміністрації президента Януковича.

За даними журналістів, 28 вересня до офісу Медведчука, крім самого Медведчука, заїхали Бойко, Колесніков, Льовочкін - екс-глава Адміністрації Януковича, і машина Портнова. Журналісти відзначають, що дана зустріч збігається зі зміною власника телеканалу NewsOne.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кум Путіна став впливовим, це сором - журналіст

Андрій Портнов у 2005–2010-х керував юридичним департаментом передвиборчого штабу Юлії Тимошенко. Потім до кінця лютого 2014-го був заступником глави Адміністрації президента Януковича. Після Майдану втік у Росію.

Прокуратура розслідувала кримінальну справу проти нього щодо присвоєння, розтрати майна і зловживання службовим становищем. У березні позаторік її закрили — через відсутність доказів. Портнов живе в Австрії.

Зараз ви читаєте новину «Кум Путіна збирає колишніх "регіоналів" для реваншу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі