неділя, 29 липня 2018 14:09

Кум Путіна вступив до партії Рабіновича

Кум Путіна вступив до партії Рабіновича
Медведчук буде займатися "миром з РФ". Фото: glavnovosti.com

Кум президента РФ Володимира Путіна політик Віктор Медведчук прийняв запрошення вступити в партію Вадима Рабіновича "За життя" і очолити напрямок "відновленню миру" з Росією

Народний депутат і лідер партії "За життя" Вадим Рабінович повідомив про це в ефірі телеканалу "Україна".

"Українці запропонували, щоб Віктор Медведчук очолив напрямок із відновлення миру з Росією, відновлення переговорів із СНД", – заявив він.

Лідер "За життя" сказав, що пропонує провести референдум на тему, яку країну будувати.

"Ми пропонуємо швейцарський тип. Швейцарію Східної Європи – незалежну, нейтральну, позаблокову державу", – заявив Рабінович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпрі, Запоріжжі та Одесі з'явилася політична реклама з Григорієм Суркісом

Прес-служба Медведчука також повідомила, що той прийняв пропозицію Рабіновича.

"Я підтримую програму, цілі і завдання партії "За життя" – партії миру і творення, яку, переконаний, підтримають і мільйони українців. Я приймаю пропозицію Вадима Рабиновича і щиро дякую йому і всім, хто висловив мені довіру, проголосував за мою кандидатуру", – заявив Медведчук.

"Мир на Донбасі, відновлення відносин із Російською Федерацією та країнами СНД – ось ключові завдання, які стоять перед Україною, перед усіма нами", – додав він.

Президент Росії Володимир Путін нав'язав свого кума Віктора Медведчука на переговори у Мінську. Про це розповіла представник України в гуманітарній підгрупі щодо врегулювання ситуації на Донбасі Ірина Геращенко.

Зараз ви читаєте новину «Кум Путіна вступив до партії Рабіновича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі