неділя, 25 вересня 2022 03:56

Кулеба відреагував на ядерні погрози Росії

Кулеба відреагував на ядерні погрози Росії
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав заяви Путіна і Лаврова неприпустимими та безвідповідальними. Фото: eastnews.ua

Ядерні погрози президента РФ Володимира Путіна не змусять Україну поступитися своїми інтересами.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав подібні заяви безвідповідальними. Про це він написав у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія може використати ядерну зброю на полі бою в Україні, щоб змусити Київ прийняти втрату територій" – що пише про нас світова преса

"Заяви Путіна і Лаврова про можливе застосування ядерної зброї є абсолютно неприпустимими та безвідповідальними", - зазначив дипломат.

Кулеба наголосив, що Україна ніколи не поступиться власними інтересами та продовжить робити все для звільнення своїх територій.

Гава МЗС закликав ядерні держави відреагувати на шантаж РФ і дати зрозуміти агресору, що така риторика ставить під загрозу весь світ і він не буде терпіти.

Керівник зовнішньополітичного відомства Росії Сергій Лавров погрожував зброєю масового ураження на пресконференції в ООН.

Він заявив, що всі російські закони і доктрини, включно з ядерною, поширюватимуться і на приєднані через фейкові "референдуми" території України в разі їх закріплення в Конституції Росії.

Зараз ви читаєте новину «Кулеба відреагував на ядерні погрози Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі