середа, 31 серпня 2022 01:38

Спецтема: Війна Росії проти України

Кулеба розповів, що вважатиме остаточною перемогою України

Кулеба розповів, що вважатиме остаточною перемогою України
Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба прокоментував повернення до 24 лютого. Фото: Українська правда

Перемогою України у війні з Росією є повне відновлення її територіальної цілісності. Повернення на позиції 24 лютого вже недостатньо.

Це продовження тортур, в яких жила Україна з 2014 по 2022 рік, сказав міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в інтерв'ю "Радіо Свобода".

"Перемога України в цій війні – це повне відновлення її територіальної цілісності, де можливо військовим, а де можливо дипломатичним шляхом", – сказав очільник МЗС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Народ ніколи не забуде – Зеленський звернувся до українців у День пам'яті захисників

Він також розповів про другу і третю фази війни.

Друга фаза війни – буде притягнення винних у воєнних злочинах, у злочинах проти людяності, у злочині агресії до відповідальності і виплата компенсацій

Третя фаза війни - покаяння російського народу і російського політичної еліти.

"Я абсолютно продовжую вірити, що настане день, коли якийсь лідер Росії, хто б це не був, приїде в Україну, стане на коліна перед памʼятником жертвам російської агресії. Дуже довго стоятиме на колінах і вибачатиметься за все зло, заподіяне нам. І ось коли це відбудеться – це вже буде остаточна перемога України", – наголосив міністр.

Президент України Володимир Зеленський напередодні показав фото воєнної України і повідомив, що війна триватиме до нашої перемоги.

"Ми не маємо іншого вибору, крім як воювати за життя українців", – написав він.

Зараз ви читаєте новину «Кулеба розповів, що вважатиме остаточною перемогою України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі