субота, 09 лютого 2013 17:28

"Кризовий період подолано. "Наша Україна" залишається монолітною" - Оніщук

"Кризовий період подолано. "Наша Україна" залишається монолітною" - Оніщук
Микола Оніщук: розколу немає. Фото: pravda.com.ua

Головне завдання, яке сьогодні стоїть перед партією "Наша Україна" - провести з'їзд. Підготовка до нього уже розпочалася.

Про це у коментарі Gazeta.ua розповів член політради Микола Оніщук.

За його словами, ніякого розколу у партії не було. Нагадаємо, на засіданні київської організації партії голова політради Сергій Бондарчук спробував виключити з партії Віктора Ющенка. Натомість, політрада зняла з посади самого Бондарчука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергія Бондарчука звільнили з посади голови політради "Нашої України"

"Мені складно коментувати, чому вони (розкольники — gazeta.ua) з'явились. Але ніякого розколу немає, бо сьогодні відбулося засідання політради партії — а це найвищий орган в період між проведеннями з'їзду. Політична рада ухвалила всі ті рішення, які стояли на порядку денному життя партії: сьогодні визначилися з датою проведення звітно-виборчого з'їзду, прийняли рішення про утворення статутної комісії в порядку підготовки до з"їзду і прийняли рішення про проведення перереєстрації членів партії", - розповів політик.

За словами Оніщука, "політична рада дала оцінку розкольницькій діяльності Сергія Бондарчука і звільнила його від обов'язків голови політичної ради партії".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спроби рейдерського захоплення "Нашої України" тривають – Ванникова

Політик також запевнив, що кризовий період в партії подолано.

"Сьогодні приїхали майже дві третини членів політичної ради на засідання. Усі рішення приймались майже одностайно. Тому є підстави сказати, що партія залишається монолітною, і кризовий період подолано. В політичній складовій саме з'їзд має визначити пріоритети партії на найближчий період. Сьогодні Віктор Ющенко зауважив, що "Наша Україна" залишається однією з небагатьох політичних сил, яка твердо і послідовно виступає за європейську інтеграцію України, укладення угоди колективної безпеки, національне відродження і соборність держави", - зауважив Оніщук.

Зараз ви читаєте новину «"Кризовий період подолано. "Наша Україна" залишається монолітною" - Оніщук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі