середа, 10 серпня 2016 23:32

"Крим завжди буде частиною України" - в США відреагували на заяву Путіна про "терор"

"Крим завжди буде частиною України" - в США відреагували на заяву Путіна про "терор"

У Держдепартаменті США бачили заяву російської ФСБ про нібито попередження теракту в Криму. Про це на брифінгу сказала офіційний представник Держдепартаменту США Елізабет Трюдо, передає УНІАН.

Трюдо порадила звернутися до уряду України щодо додаткової інформації. Також вона сказала, що Сполучені Штати підтримують зв'язок з Україною.

У Держдепартаменті повторили позицію, що США не визнають анексію Криму.

"Ми не хочемо відволікатися від реальної проблеми тут, яка полягає не тільки в російській окупації та спробі анексії Криму, але і також в триваючій агресії на сході України. Наша позиція щодо Криму відома. Крим є і завжди буде частиною України. ", - заявила Трюдо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затриманий в Криму "диверсант" виявився добровольцем з АТО

Раніше у середу у ФСБ заявили, що в ніч проти 7 серпня затримали в районі Армянська групу диверсантів. А також виявили вибухівку, боєприпаси, міни, гранату та спецзброю, що належить Збройним силам України. Коментуючи цю заяву, президент РФ Володимир Путін заявив, що Україна переходить до терору.

Крім того, російські ЗМІ заявили про загиблих в Криму, нібито в ході запобігання терактам, російських військових.

Зараз ви читаєте новину «"Крим завжди буде частиною України" - в США відреагували на заяву Путіна про "терор"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі