середа, 23 жовтня 2019 13:55

Країни НАТО повинні розширити військову допомогу Україні - Столтенберг

Країни НАТО повинні розширити військову допомогу Україні - Столтенберг
Північноатлантична рада НАТО під головуванням генсекретаря Альянсу Йенса Столтенберга відвідає Україну 30-31 жовтня Фото: liga.net

НАТО закликало країни Альянсу розширити військову допомогу Україні.

НАТО підтримує кроки щодо виконання Мінських угод і бачить прогрес у цьому процесі. Про це заявив генсек Північноатлантичного альянсу Йенс Столтенберг на прес-конференції напередодні зустрічей міністрів оборони НАТО, пише РБК-Україна.

Північноатлантична рада НАТО під головуванням генсекретаря Альянсу Йенса Столтенберга відвідає Україну 30-31 жовтня. У рамках візиту представники Альянсу побувають в Одесі та Києві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літак Порошенка вилетів із Брюсселя в Україну із вантажем обладнання від НАТО

У перший день делегація з Брюсселя прибуде до Одеси. Там зустрінеться з кадетами. Відвідає кораблі й ознайомиться з актуальною військовою ситуацією в Україні. Для Північноатлантичної ради проведуть спеціальні брифінги за участю міністра оборони.

Стартували морські навчання країн НАТО Storm Fall-2019, в яких також беруть участь ВМС України, Румунії та Болгарії. Маневри проходять у румунських територіальних і міжнародних водах Чорного моря. Про це повідомляє прес-служба ВМС Румунії.

Зараз ви читаєте новину «Країни НАТО повинні розширити військову допомогу Україні - Столтенберг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі