понеділок, 05 лютого 2018 13:22

"Краще займуся втіленням плану" - Саакашвілі не ходитиме на суди

"Краще займуся втіленням плану" - Саакашвілі не ходитиме на суди
Колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі не має наміру надалі брати участь у судовому засіданні у справі про його статус в Україні. Фото: УНІАН

Колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі не має наміру надалі брати участь у судовому засіданні у справі про його статус в Україні.

Про це він повідомив у Facebook, пише "Інтерфакс-Україна"

"Суд відхиляє клопотання за клопотанням. Так і не отримали відповіді про те, яким чином змінювали суддів у цьому процесі. Потреби подальшої присутності я на цьому засіданні не бачу. Вони хочуть імітувати юридичну процедуру, тому залишаться мої юристи. Я також продовжую ходити до судів заради людей, які приходять підтримати мене. Але й вони радять мені не ходити на ці керовані згори засідання", - написав політик.

При цьому Саакашвілі заявив, що має намір займатися підготовкою до анонсованих у неділю акцій протесту в Києві та обласних центрах.

"Краще в цей час я займуся втіленням нашого з вами плану до 18 лютого, про який домовилися на "Марші за майбутнє", - повідомив він.

Саакашвілі залишив засідання суду.

Київський апеляційний адміністративний суд відмовив на засіданні в понеділок Саакашвілі та його адвокатам у тому, щоб відкласти розгляд апеляції на рішення Окружного адміністративного суду Києва у справі про його статус в Україні після позбавлення громадянства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під будинок Порошенка приїхали прибічники Саакашвілі

В липні 2017 року президент Петро Порошенко своїм указом позбавив Саакашвілі українського громадянства.

3 січня 2018 року Окружний адміністративний суд Києва відмовив Саакашвілі у визнанні незаконним рішення Управління ДМС у Київській області.

Зараз ви читаєте новину «"Краще займуся втіленням плану" - Саакашвілі не ходитиме на суди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі