середа, 07 грудня 2011 15:51

Кожем'якін допоможе Тимошенко вийти на волю?

Кожем'якін допоможе Тимошенко вийти на волю?

"Бютівець" Андрій Павловський припускає, що призначення Андрія Кожем'якіна керівником фракції "БЮТ-Батьківщина" підвищить дисципліну депутатів.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

Політик наголосив, що 60 "бютівців" на засіданні фракції проголосували за обрання Кожем'якіна. "Нинішня влада має кримінальну природу. Ми сприймаємо її як організовану злочинну групу, яка тимчасово прийшла до керівництва країною. Андрій Кожем'якін свого часу працював у правоохоронних органах, боровся з організованою злочинність. Таким, як він, які знають, як поводитися із криміналітетом, всі карти в руки. Кожем'якін  розуміє, як з ними говорити, на які треба натискати кнопки, щоб вони нарешті почули, що саме хоче опозиція", - зазначив Павловський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розгорнеться боротьба до крові між Турчиновим та Кожем'якіним - політолог

За його словами, Кожем'якін працював з оперативною інформацією, зокрема щодо того, хто із влади і в яких офшорах тримає незаконні рахунки.  "В разі політичного бажання Європейського Союзу можна їх заблокувати. Як тільки комусь із близького оточення Януковича заблокують рахунки чи майно, Юлія Тимошенко, Юрій Луценко та інші політв'язні на наступний день будуть на волі", - зауважив депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко дала добро на заміну Кириленка Кожем'якіним

"Бютівець" спростував інформацію про те, що у фракція відбувся розкол і запевнив, що "БЮТ-Батьківщина" буде займати більш жорстку позицію.

Зараз ви читаєте новину «Кожем'якін допоможе Тимошенко вийти на волю?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі