середа, 21 березня 2012 16:01

Королевська розповіла, чому її партія вийшла з КОДу

Королевська розповіла, чому її партія вийшла з КОДу

Політична сила Наталії Королевської Українська соціал-демократична партія (УСДП) вийшла з Комітету опору диктатурі (КОД) через порушення представниками інших політичних сил угоди про спільні дії опозиції.

Про це політик сказала сьогодні на прес-конференції у рамках громадського форуму "Нові лідери - нова країна", повідомив кореспондент Gazeta.ua.

"Була повністю порушена угода, до якої ми приєдналися на Софіївській площі про об'єднані дії опозиції. Там було чітко зазначено, що партії, які входять до КОДу, ведуть єдину політику, підтримують одна одну і не починають одна проти одної дискредитаційні війни. На жаль, Турчинов та Кожем'якін змінили свої цінності та почали боротьбу за те, щоб монополізувати Блок Юлії Тимошенко, повністю взяли під контроль фракцію", - сказала Королевська.

Лідер УСДП звинуватила Турчинова та Кожем'якіна у розвалі БЮТ, сказавши, що її партію було виключено на таємній раді.

Королевська наголосила, що керівництво БЮТу протидіяло включенню до виборчого партійного списку нових імені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотня видатних діячів України попросили Януковича звільнити Тимошенко

"Ми з Євгеном Сусловим не раз пропонували залучати нових людей. Активних громадянських лідерів, які могли б оновити партію. Поки Юлія Тимошенко у в'язниці, рейтинги блоку залишаються без змін. Це означає, що ми втрачаємо довіру людей. Це вони сприймають як загрозу втратити владу", - підсумувала політик.

Зараз ви читаєте новину «Королевська розповіла, чому її партія вийшла з КОДу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі