пʼятниця, 16 березня 2012 11:40

Королевська про свій бізнес: Все зупинилося, є тільки офіс з кількома людьми

Королевська про свій бізнес: Все зупинилося, є тільки офіс з кількома людьми

Лідер Української соціал-демократичної партії Наталія Королевська не назвала вартість своєї передвиборної кампанії.

"Виборча кампанія ще не почалася, а коли вона завершиться, я дам повний звіт", - сказала вона в інтерв'ю "Українській правді".

Політик також не змогла назвати суму, в яку оцінює свої статки.

"Той бізнес, який працював у нас в Україні - холодокомбінати, сільгосппідприємства, охоронна компанія, луганське радіо, газети - сьогодні це все стоїть. Утримується офіс, в якому працюють кілька людей ", - зазначила Королевська.

"Батьки продали акції " Луганськхолоду" минулого літа. Коли в морозильних камерах було мінус 30, а на вулицях - плюс 40, сидів весь УБЕЗ і перераховував морозиво, а податкова міліція зв'язувалася з усіма людьми, з якими я працювала. Було порушено 37 кримінальних справ за всім моїм колишнім компаніям, знайомим, партнерам... " - додала лідер УСДП.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Ахметова похвалилися зарплатою у 5,5 тисяч на своїх підприємствах

На запитання, скільки вона заробила за роки бізнес-кар'єри, політик відповіла:

"Це питання краще задати моєму чоловікові ... Мені не складно назвати статки сім'ї або за скільки мої батьки продали акції. Але цю цифру складно буде підтвердити, вона матиме ілюзорний характер".

Крім того, Королевська запевнила, що не заробила ні копійки від вугільної галузі за часів прем'єрства Юлії Тимошенко.

"У 2009 році була божевільна криза. Мені важко описати, що творилося в промисловості. Я знаю не тільки верхівку айсберга. Гроші йшли з казначейства на картку кожного шахтаря. Завдяки цьому була виплачена зарплата, і ні один шахтар під час кризи не вийшов на акції протесту. Гроші на розвиток галузі як належить не виділялися", - підсумувала вона.

Зараз ви читаєте новину «Королевська про свій бізнес: Все зупинилося, є тільки офіс з кількома людьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі